Piept de pui umplut la cuptor

de reisnaor_2006 in Pui, 1 Iul 2014 | 6206 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • unt
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr sunca
  • ceapa
  • ciuperci
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut la cuptor:

Pieptul de pui il curatam de pielita daca are, il taiem in jumate si il batem putin ca pe snitel. Saram si piperam fiecare parte si ungem interiorul cu unt, adaugam o felie de sunca, una de cascaval, ceapa feliute si ciuperci feliate. Il prindem cu scobitori si il asezam intr-o tava cu putin ulei si apa. Peste pieptul de pui mai adaugam ceapa fidelute si ciuperci taiate si lasam la cuptor pana scade apa si pieptul de pui este putin rumenit.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu fenicul la cuptor